Super Hero Party + gratis printable

Het is al weer ruim een week geleden dat wij de verjaardag van ons zoontje (Sepp) hadden. Hij is 4 jaar geworden…. Daar hoorde natuurlijk een stoer feestje bij. Ik hou er van de feestjes in een bepaalde thema te organiseren. Zo ook deze keer. Super helden moest het worden! Maar dan niet de standaard figuren die je in de winkel krijgt natuurlijk (spiderman e.d.) Ik wil er mijn eigen draai dan aan geven. Ik koos voor een mix met zapp teksten. Hieronder lees je de uitvoering mét gratis Printables die perfect passen bij de Super Hero party spulletjes die je vindt bij Little Miss Pineapple.


De traktatie was heel simpel. Dus ideaal voor iemand die niet van te veel fröbelen houdt. Ik kocht glazen potjes met zwarte deksels. Deze beplakte ik met kleine stickertjes in super helden figuren. Deze liet ik maken bij Studio Little Sissy (voor haar site, klik hier) Jeanine is heel behulpzaam en denkt met je mee. Ze werden dan ook precies zoals ik wilde. Ik maakte nog een klein label met tekst en foto van Sepp en bond die er aan met bakerstwine. Vulde het met popcorn. En klaar is kees! Je kunt het al ruim van te voren maken. Dus sta je niet de avond van te voren nog in de keuken te ploeteren om iets te bakken. Ik ben zelf niet zo’n bak talent en ben dan altijd bang dat het op het laatste moment zal mislukken en ik dan met niks sta 😉 Ik deed er voor alle kindjes nog een vilten superhelden maskertje bij en het feest kon beginnen.

 

Voor het feestje thuis ontwierp ik een paar leuke printables die ik gebruikte voor de decoratie. Ik gebruik voor de kids altijd handige flesjes met een rietje. Er komen meestal zo’n 15 kinderen, dus ook geen geklieder met omvallende bekertjes. Bovendien kun je ook nog de naam er op schrijven zodat ieder zijn flesje weer terug vindt. De handige flesjes shop je hier. Ik maakte er wikkels omheen helemaal in de superhelden stijl. Je kunt ze hier downloaden, uitknippen, dubbelzijdige tape aan de achterzijde en klaar.

Ook maakte ik labels voor prikkertjes. Ik haal de prikkers altijd bij de action. Die hebben een platte bovenkant, waardoor je er ook altijd gemakkelijk iets op kunt plakken. (de dubbelzijdige tape haal ik overigens ook altijd bij de action) De printable voor de prikkers kun je hier downloaden. Ik gebruik een 2 inch stands, zo kan ik ze gemakkelijk uitduwen en heb ik allemaal gelijke rondjes. Scheelt ook een hoop knipwerk. Ik heb de stands bij een hobby winkel gekocht en is zijn geld dubbel en dwars waard, ik gebruik hem regelmatig. De prikkers vul ik met fruit of hartige hapjes. Ik steek ze in een stuk piepschuim die ik met pakpapier bekleedt.

 

 

 

 

Ik had een heerlijke taart en cupcakes laten maken. Hiervoor gebruikte ik de stoere prikkers en cupcakeset van Meri Meri en de bijpassende bordjes.

Let’s Party!

De taart topper shop je hier.
De cupcakes shop je hier.
De bordjes shop je hier.
De flesjes shop je hier.
De printables download je hier.

Let op! De printables zijn alleen voor eigen gebruik en mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.2 thoughts on “Super Hero Party + gratis printable”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *