About us

 

Hi! Even voorstellen! Ik ben Marija, 35 jaar en getrouwd met Michel waarmee ik samen twee hele lieve kindjes Felien (7) en Sepp (4) heb.

Ik werk part-time als mobile merchandiser en ben mede-shopowner van Little Miss Pineapple.

Ik ben dol op DIY projectjes en styling, vooral van de kinderkamers. Daar kan ik dan ook helemaal op uitleven. Er hebben al een aantal behang printjes de revu gepasseerd, ik blijf dan ook constant veranderen. Mijn hoofd zit vol ideeën en daar lijkt soms geen eind aan te komen.

De styling van kinderfeestjes is ook helemaal mijn ding, van thema, taarten, hapjes, decoratie, traktaties en uitdeelkadootjes…. het kan niet gek genoeg. Ik hoop dat ik je kan inspireren. Tot ziens op mijn blogs!

 


Ik ben Nicolle, 35 jaar. Getrouwd met Guido en de trotse moeder van 2 hele mooie, lieve en soms ondeugende meiden. Britt (6) en Tess (4)

Naast mijn part-time baan op een assurantiekantoor ben ik mede-shopowner bij Little Miss Pineapple. Stil zitten kan ik niet, het ene project nog niet afgerond ben ik in mijn hoofd al met het volgende bezig.

Veranderen van interieur en inrichting vind ik heerlijk om te doen (al denkt mijn man daar vaker anders over 😉 Maar het zijn niet altijd grote aanpassingen. Ik kan ook blij worden van een paar nieuwe accessoires. Of een leuk DIY project-je. Je hebt soms maar weinig nodig om iets ‘groots’ te creëren. Met name in de kinderkamers kan ik me uitleven, maar ook de styling van verjaardagsfeestjes, traktaties maken en iets leuks voor de juf of meester laat ik niet zomaar aan me voorbij gaan.

 

Iets over mijzelf,  ik ben een duizendpoot. Ik ben dol op DIY-en  maar ook op inrichten , kinderkleding en koken. Allemaal? Ja alles is leuk!

Ik heb 3 kindjes, Emily,  Max en Beau en zeker met een kinderverjaardag heb ik het excuus om helemaal los te gaan. Dan maak ik graag veel zelf, een slinger, leuke taart topper. Mensen denken vaak erg moeilijk, maar iets zelf maken hoeft dat niet te zijn. Inspiratie haal ik overal vandaan.

Waar ik over ga bloggen? Niets is mij te mal dat kan een recept zijn, een juffenkado, leuke makkelijke make over voor de kinderkamer. Ik maak gebruik van eigenlijk alle technieken, alleen vraag mij niet te haken of te breien. Mijn hersenen lijken daar niet voor gemaakt.
Groetjes Anne

 

 

Laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Sabrina, 37 jaar jong, wonende te Nijmegen, alleenstaande mama van een prachtig meisje (Britt) van bijna 5 jaar. Inmiddels alweer 2,5 jaar gelukkig met Jacco, met wie ik hopelijk dit jaar dan eindelijk mag gaan samenwonen. Ook ben ik alweer 16,5 jaar werkzaam als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor te Nijmegen.

Ik ben onwijs gek op alles wat met interieur en styling te maken heeft en maak dan ook het liefst de hele dag foto’s van al het moois om mij heen en natuurlijk het liefst van mijn dochtertje Britt.

Hobbyen en freubelen in huis vind ik geweldig leuk om te doen en het leukst vind ik het om oude meubeltjes op te knappen en om te toveren tot iets hips, cools en anno nu. Op dit moment ben ik bezig met een DIY-poppenhuis-project. Een waar droompaleisje, waarin ik het liefst zelf zou gaan wonen. Daarnaast ben ik gek op lekker eten, reizen en shoppen.

 

Ik ben Kim Sekreve, 36 jaar oud en woonachtig te Haarlem. Ik ben 3 jaar geleden getrouwd met robbert jan en sinds 2.5 jaar mama van ollie en jongetje nummer 2 is onderweg.

Ik werk als stewardess bij de blauwe zwaan.

Inspiratie doe ik graag overal ter wereld op, maar ook gewoon in en om het huis.  Ik probeer dit thuis zoveel mogelijk in diy projecten te realiseren omdat ik m’n stijl nog best vaak verander en dus niet de hoofdprijs kwijt wil zijn!

Altijd aan het schuiven en verplaatsen dus. Sinds wij terug zijn van een jaar wonen in Zuid Korea, waar we qua interiordesign redelijk stilstonden kan ik niet wachten om te vertellen over al m’n projecten nu we weer thuis zijn, en ons huis ineens een kind vriendelijker huis moet worden.

 


Even voorstellen: ik ben Jacoliene, 24 jaar, moeder van een prachtige dochter Noa en getrouwd met Gijs. We wonen nu iets meer dan twee jaar in een twee-onder-een-kap uit de jaren dertig waar nog heeel veel aan moet gebeuren. Denk groot: de badkamer, de keuken, de zolder, de tuin! Maar ook in het klein ben ik altijd bezig. Er kan altijd wel weer een muur een nieuw likje verf gebruiken of er gaat iets het huis uit en er komt iets ‘nieuws’ voor terug. In mijn blogs hoop ik je een kijkje te geven in ons interieur en kun je de veranderingen en verbouwingen volgen. Maar er zullen ook regelmatig DIY’s voorbijkomen, want niets is zo leuk om spullen in huis zelf te maken! Persoonlijke spullen maken voor mij een huis een thuis. En geloof me, wij wonen niet in een museum.. Verre van zelfs, want met een peuter in huis is het wel duidelijk dat hier geleefd wordt! Dus ook voor alle mama’s is hier genoeg inspiratie te halen 😉 Dus ik zou zeggen: pak die mok thee, instaleer jezelf op de bank en laat je inspireren! 🙂