Trick or Treat!!!

Griezelige, maar oooh zo lekkere Halloween vleermuisjes!

 31 oktober is het alweer Halloween! Iets wat ook in ons land steeds populairder begint te worden. Zo wordt er bij ons in de wijk een ware Halloween optocht gehouden en gaan vele kindjes verkleed de deuren langs. Om net iets origineler uit te pakken dan met de voorverpakte snoepjes, leek het ons leuk zelfs iets te maken en dit uit te delen aan de kindjes die langskomen. Het zijn deze griezelige, maar oooh zo lekkere Halloween vleermuisjes geworden. Erg leuk om samen met je zoon of dochter te maken en ook nog eens heel erg simpel.

 

  Benodigdheden:

  • Oreo koekjes;
  • ijsbonbons;
  • snoepoogjes;
  • decoratiestiften.

De Oreokoekjes, ijsbonbons en decoratiestiften kocht ik bij de Albert Heijn, maar zijn uiteraard bij vele supermarkten te koop. De snoepoogjes kocht ik bij de Wibra.

Hoe ga je te werk:

Allereerst maak je de Oreokoekjes los van elkaar. Vervolgens breek je de helft van het koekje doormidden. Nu heb je als het ware de vleugeltjes van de vleermuis gemaakt. Deze vleermuisvleugeltjes plak je met wat decoratiestift aan de ijsbonbon vast.

Vervolgens maak ik je nog 2 stipjes met de decoratiestift aan het begin van de “vleugeltjes” en hierop plak je de snoepoogjes. Tadaa… de vleermuisjes zijn klaar om uit te delen!

Wij zeggen: trick or treat !!!

Groetjes Sabrina

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *