Peuterhoekje

Joehoe! Hier wordt een vreugdedansje gemaakt! De box is E I N D E L IJ K uit de kamer! Hij stond er al toen ik ongeveer 6 maanden zwanger was. M’n zus verklaarde me voor gek, want ik zou dat ding straks spuugzat zijn. Kon het me niet voorstellen… Met zo’n klein lief kind er in is zo’n ding toch geweldig? Dat was het ook… totdat ze kon lopen, toen werd het een dingetje. Makkelijk even snel in de box als ik iets moest doen. Maar het lopen ging steeds beter en ze hobbelde braaf overal achter me aan. Dus het werd uiteindelijk inderdaad een ding. Een groot ding. Een sta-in-de-weg ding. Een rommelding. Een verschrikkelijk, ellendig, lelijk rot ding! En die moest dus weg. Noa zat er al een poosje niet meer in en hij veranderde langzaamaan in een plek waar mooi alle zooi in geloosd kon worden. Dus hup, pinteresten maar (voor mij is dat een werkwoord, haha 😉 Ken je het niet, dan even gauw googelen!). De leukste peuterhoekjes kwamen voorbij, lekker standaard een tafeltje en stoeltje en compleet ingerichte kamers voor de kleine smurf. Ik heb best een leuk huis hoor, maar het moet wel in een hoekje passen en dan liefst zonder dat ik mijn hele woonkamer hoef te verbouwen.

Zo gezegd, zo gedaan. En alle spullen had ik al in huis, alleen nog even leuk aankleden. Fijne tip: zorg voor genoeg opbergruimte voor speelgoed. Ikea is dan echt je vriend voor de basis. Verder maak je het af met wat leuke opbergzakken en bakken.

  

De kallaxkast van vriend Mr. Ikea ging op zijn kant met stoere wieltjes eronder. Deze stond al een tijdje in de woonkamer, maar ik wilde weer eens wat anders (hoe kan het ook he :P) dus ideaal voor Noa’s plekje. Het stoeltje en de koffer scoorde ik bij een kringloop en kreeg een likje verf. Ze mag van mij de hele dag spelen en rommel maken, maar als ze ’s avonds op bed ligt is het ook wel fijn als de boel glad is. Dus alles heeft een vaste opbergplek. Super handig want kinderen hebben zo door waar wat hoort!

In de linkermand zit speelgoed, de rechtermand zitten onze spullen. Op het tafeltje nog een papieren zak voor wat speelgoed en een houten bakje voor de lego. Staat nog leuk ook! Het rek komt gewoon bij Karwei vandaan (is officieel een tuinrek o.i.d.) en straks leuk om een kleurplaat van Noa op te hangen. Enige wat ik nog graag wil is een krijtbord. Maar dat komt wel voor haar verjaardag. Ben bang dat nu anders het hele huis onder het krijt zit 😉

En voor je denkt: men, wat is het daar opgeruimd! Noa ligt op bed, dus deze mama had even tijd 😉 En ben je zwanger? Zet die box pas neer als je 40 weken bent! Of het liefst erna.. Heeft manlief ook nog wat te doen!

Liefs
Jacoliene

Vind je het leuk om mij te volgen op Instagram? Klik dan hier!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *